torsdag 11 september 2008

Skrotmamma

Idag har det varit fullt upp hela dagen. Först en sväng till BVC. Efter det åkte vi ner till Gruvgatan 13. Sist jag var där såg jag en lampa som jag bara föll för direkt. Tyckte den var lite dyr för min lilla kassa men hade nu ändå bestämt mig för att köpa den. När jag nu såg den igen var den faktiskt ännu finare än den var första gången. Stod där och funderade och ser plötsligt att det sitter en prislapp även på skärmen. Så medan jag står där ökar priset från 450 till 780 kr. Tog mitt förnuft till fånga, ja det fanns faktiskt ett där för en gångs skull och köpte inte lampan. Men lite annat smått och gott fick följa med hem.

På eftermiddagen åkte vi till Borlänge och till Hannas loppis. Det var så kul att träffa Hanna i verkligheten och hon hade så mycket fint och en del fick följa med mig ut i bilen. Hade på nå vis lyckats med att få med hela familjen och när jag kom ut till bilen kallade Edvin mig för Skrotmamma. Jag måste ha sett lite ledsen ut för Erik sa " Ja men vi älskar mamma ändå". Hur ska man tolka det??
Åkte vidare till Rosa Huset och köpte tyg som ska vara till badrummet . Har efter mitt fotande av elkabel-gubbar förstått att jag behöver lite nya projekt här hemma och det blev fler stycken. Inga klara ännu för visning men ett litet smakprov kommer här.
På tal om elkabel-gubbar så hade jag visst uppfattat namnet på firman lite fel, skulle vara Relacom och inte Realcom, Erik fick sig ett gott skratt för en gångs skull när han läste vad jag skrivit.
Gonattkram Lillstugans Anna

4 kommentarer:

Hanna i Det stora grå huset sa...

Hej Anna!

Det var jätteskoj att träffa dig idag! Hade gärna pratat lite mer, men idag var det många som dök upp samtidigt!

Jag tror att din stol kommer att bli sååå fin! och dina söta barn!
Kram Hanna

Sköt om dig

Hanna i Det stora grå huset sa...

Haha, har lite problem med denna touch-pad... Det skulle stå sköt om dig och dina söta barn!
men jag lyckas ofta flytta upp markören... Hihi!

Ann-Charlotte sa...

Du har något att hämta hos mig :0)
Kramisar
Ann-Charlotte

andra anna sa...

Vad gör du, har kollat bloggen hela helgen!Vi på LSS väntar med spänning på nästa tävling, vi är taggade upp till öronen. Kram andra anna