tisdag 23 september 2008

Bloggarnas undre värld


Bloggen Höjens Lillstuga kommer i dagens inlägg belysa ett väldigt aktuellt ämne, nämligen den undre världen i bloggandet. Att det förekommer en hel del aktivitet i den undre världen är nog många helt omedvetna om. Höjens Lillstuga har sedan en tid tillbaka fått en del tips och genom en omfattande research kommit fram till ett skrämmande resultat.
De anonyma tipsen kommer från en person som är väl insatt i den undre världens verksamhet och har varit helt ovärderliga i granskningen.




Resultat av äppeldagen


Höjens Lillstuga har sedan start fått kommentarer från en grupp som kallar sig LSS-tjejerna. Det var inget vi reagerade på direkt men kommentarerna fortsatte och tonen blev mer aggressiv. En utmärkelse utdelas direkt via email med texten " A blog with a heart". Det dolda budskapet är uppenbart.



Mer äpplen


Kommentarerna fortsätter men nu kallar sig gruppen för "Järngänget". Efter ett omfattande researcharbete kan vi nu även berätta att vinnaren av våran tävling, Helena, är samma som tog hem ett tröstpris hos Ann-Charlotte. Gruppen börjar nu alltså även försöka ta över alla tävlingar i bloggvärlden.

Ja det är säkert, äpplen igen....

Karläggningen av den undre världen kommer att fortsätta och en uppföljning kommer naturligtvis längre fram.

Kramar Lillstugans Anna

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vi fortsätter i samma anda. Lika offensivt och aggressivt som förut.
Snyggt gjort med äpplen.Vi har nu startat en fanclub i din anda. Vi kallar oss Anna i Lillstugans vänner :)

Kramar från oss.

Anonym sa...

Vill bara informera om att vi haft styrelsemöte i vår "klubb". Ny ordförande i Anna i Lillstugans vänner är Kajsa Eljas som biträdes av Helena Ahlin, övriga medlemmar är suppleanter. Vi efterlyser fler tävlingar.

Tinnar och torn sa...

Hmmm....skumt värre...;o) jag tror jag fått en kommentar av en Helena jag med...tyckte det var så synd att det inte gick att kommentera tillbaka...fast det kanske var en annan? Va tjusigt du hällt upp din äppeldricka, hoppas den blev god. Min senaste omgång blev lite mindre smak på än den första, men god iallafall. Kram PEtronella

Anna-karin sa...

MMMMmmmmm.... nu fattar jag IIIIngenting...hahhahaaaaaa //Anna-karin