söndag 7 september 2008

Dålig täckning!

I veckan hade Edvin med sig papper hem från skolan om hårlöss och hur man gör för att bli av med dem. Vi i Lillstugan har inte haft några problem med dessa små kliframkallande figurer, inte än i alla fall, hihi. Däremot har vi problem med hårlös. Den ena efter den andra drabbas vi av den jobbiga comviq-frillan. Erik har inga problem med den dåliga täckningen och Hugo verkar inte heller lida. Skillnad är det med mig. Jag har kommit till den jobbiga tiden efter barnafödandet när hårstråna hellre ligger någon annanstans än på huvudet. Det är ju för tur att detta inte är en blogg som handlar om hårmodet så ni slipper dom avslöjande bilderna på eländet.

Nu över till något betydligt roligare. Igår brummade jag in till stan med bilen full av ungar. Jäktade runt och letade efter ett duschdraperi till badrummet. Låste mig i tänket på något sätt och helt plötsligt kretsade allt kring det förb... duschdraperiet.

Ska jag först kolla ut ett duschdraperi och sen anpassa resten av inredningen efter det eller ska jag anpassa duschdraperiet efter de andra prylarna? Ja vimsigt blev det.

Efter allt vimsande hittade jag till slut ett duschdraperi som jag fastnade för. Sedan en tur till Gruvgatan 13 och där hittade jag det andra som passade ihop med duschdraperiet. Tror det blir bra. Inte alls som jag tänkt från början men efter mitt krångel med duschdraperiet hit eller dit så får det ändå ses som lyckat. Bilder kommer när det börjar likna något som heter badrum.

Resten av dagen var Lillstugan som vanligt fylld till både bredden och höjden av vänner. Dagen avslutades sedan med antagligen den sista grillkvällen för säsongen.

Med hem från Gruvgatan 13 fick den fina ljusstaken i zink följa.

Passar så fint på vedspisen och fick lysa hela kvällen.

Kramar Lillstugans Anna

6 kommentarer:

Hemma på Landet sa...

Vad mysigt det där ser ut. Härligt med spisen.
Ja, på Gruvgatan 13 kan man ju hitta allt man vill ha.
Puss

andra anna sa...

Den staken va fin!
kram andra anna

Anna-karin sa...

Visst är det mysigt nu när ljusen gör sig så bra i höstrusket.
Vad fint det blev.
Du ska se att täckningen blir bättre om nåt år eller så...:)
Kram Anna-karin

Ann-Charlotte sa...

Härlig ser det ut vännen. Gruvgatan 13 är ju bara så beroendeframkallande hehe. Min gubbe vart till och med förälskad i flera saker när vi va där sist.
Väntar med spänning på resultatet på badrummet.
Kramisar!
Ann-Charlotte

Millas hem sa...

Hejsan!
Mysiga bilder!
Har en likadan ljusstake, den står dock inte på vedspisen här hemma.
Er spis liknar också vår! :)
Kram Camilla

Tinnar och torn sa...

Men shit! Ett inlägg jag missat här nu då. Har jobbat för mycket helt klart. Vad mysigt med vedspis. Det var en av de saker jag så väldigt gärna hade velat ha i vårt kök. Från början hade vi två skorsstenar inritade med en Viking 30 i köket men, suck, det fick vi skippa. Blev för dyrt. Duschdraperi börjande jag kolla efter för ett tag sen, surfade runt lite tills jag kom på att jag behöver inget ju, ska ha duschvägg. Lite tråkigt tycker jag, finns så mycket häftiga! Kram Petronella