tisdag 9 september 2008

Något är allvarligt fel!

Ja nu är det något som inte står rätt till här. Tittade ut genom köksfönstret i morse och såg någon form av aktivitet där. Realcom står det på bilarna. Gissar att det är något fel på någon ledning. Jag tassar iväg efter kameran och tänker att det här måste jag fota.Det är först några timmar senare som jag har tid att ladda in bilderna i datorn. När jag tittar på vad jag fotat inser jag att något är riktigt galet. Jag har fotat några realcom-gubbar som håller på att laga någon kabel. Det allvarliga i det hela är ju att jag måste tyckt att det var något spännande och värt att föreviga. På torsdag är det 5 månader sedan jag slutade på jobbet för att få barn och se hur det gått! Har hört att man kan ansöka om kontaktperson på kommun och den ska hjälpa till att bryta isoleringen, kan det vara nåt för mig måntro??

Hahahaha!! Nä nu ska jag skärpa mig! Är galet trött och då blir det lätt lite för mycket. Min söta lilla prins har sedan några veckor sedan fått för sig att han måste äta minst ett par gånger på natten.

Kanske han behöver mer än bröstmjölk tänkte vi och började med smakportioner, först ut blev morot.
Och till efterrätt blev det tår.

Men nu över till det som dagen inlägg egentligen skulle handla om. Lovade ju visa fler bilder på mina fynd från loppisen mitt i ingenstans.

Den lilla skålen och lådan blev mina för en tia. Lådan fick lite vit färg på sig och blev perfekt för servetter och ljus. Tyvärr går det inte längre att undgå att visa vår kökstapet som är grön men ej så skön. Har inte ens viskat att jag skulle vilja göra om i köket då vi redan har ett par relativt stora projekt på gång.
6 st små fat för en tia.

6 st gamla champagneglas, 30 kr.


En till liten låda för en femma.

På torsdag ska jag åka till Hanna och hennes loppis och på fredag är det dags att åter besöka farbrodern mitt i ingenstans. Vi får se om det blir fler fynd att visa här.

Kramar Lillstugans Anna

4 kommentarer:

Hemma på Landet sa...

Men vilken liten goding du har!:-)
Fina saker.:-)
Puss

Ann-Charlotte sa...

Vilka härliga fynd. Jag är riktigt avis på champagne glasen morrrr.
Tack för den fina komplimangen för Toahinken hehe. Lägg gärna ut en bild om du gör en själv det vore super kul att se.

Kramisar!
Ann-Charlotte

PS det blir inte bättre med åren eller när dom små liven blir äldre det är bara att inse hehehehe

Anna-karin sa...

Jag tycker att du ska planera för en egen loppis hemma på gården nästa sommar om du har tråkigt.... Du har verkligen öga för vackra ting!
Vad söt han är eran lillprins:)
Kram//Anna-karin

Tinnar och torn sa...

Hejsan! Vilken sötnos! Kommer ihåg det där med vad som är viktigt när man är hemma med barn. Örjan han skriver gärna inlägg och läser alla kommentarerna men att svara på dem eller kommentera hos andra det är fortfarande bara jag som gör ;o) Ha det så gott! Kram frugan, hihi