måndag 13 oktober 2008

Hem & Villa

Igår morse packade vi in oss i bilen och åkte iväg. Jag hade ingen aning om var. Förväntasfull och pirrig tjatade jag på Erik att han skulle ge mig en liten ledtråd. Det bar iväg mot vår huvudstad. Hjärnans alla små arbetare slet frenetiskt med att komma på vad man kan göra där. Lyckades inte komma på det förrän vi parkerade utanför Stockholmsmässan i Älvsjö och jag såg skyltarna med "Hem & Villa". Det blev bland det bästa överraskningarna jag fått, och min älskling samlade pluspoäng i massor. Några kanske tycker att det där var väl inget men här på Höjen är vi inte bortskämda med överraskningar av det här slaget. Vi hann med att titta på trapp till utbyggnaden, kamin och massa annat skoj.

Inspiration till barnrum


Vill ha-träskor!!


Tvättmaskin kamoflerad till ett kylskåp med en liten diskho och kran.....


Vill inte ha!!!


Verandainspiration

Kram Lillstugans nyförälskade Anna

3 kommentarer:

Ann-Charlotte sa...

WOW! Det låter som om ni hade jätte kul. Det är bra att få så mycket inspiration på samma ställe ;0)
Glöm inte att du har något att hämta hos mig.
Kramisar
Ann-Charlotte

Anonym sa...

Vilken man du har. Det kallar jag en bra överraskning. Synd att inte min sambo läser din blogg, måste få honom att göra det så att han kan lära sig av din sambo. kram

Anonym sa...

Tack för titten, kul att få träffa Hugo. Han har verkligen social talang och charmar oss alla på kontoret ;) Hoppas Ni kommer snart igen.