fredag 17 oktober 2008

Härlig höstdag och hus

Man måste passa på att njuta av dagarna när solen skiner och det är helt vindstilla. När man bor vid en sjö och dessutom omgiven av åkrar är de vindstilla dagarna lätträknade.Jag, Edvin och Hugo passade på att gå ner till sjön och ta till vara på den härliga dagen. Det var så spelgelblankt på sjön att det knappt går att se vad som är upp eller ner på korten.
Nere vid sjön står en liten gammal stuga.
Den har bland annat använts som tvättstuga förr i tiden...
...och varmvatten fanns det också.
Ja gissa om jag har planer för detta lilla krypin i framtiden. En bild på gården nere från sjön, med våran Lillstuga till vänster ifall någon skulle blanda ihop det med svärfars hus.
Igår kom vårat nya hus på en lastbil.

Hoppas beskrivningen är med!!!???

Ha en trevlig helg!!

Kram Lillstugans Anna

9 kommentarer:

Järngänget sa...

Du glömde dagens tips :(
Trevlig helg och kram på dej:)

Viola sa...

Vilka undrbara bilder från sjön, extremt stilla helt spegleblankt, så vackert, vad spännande med allt som kommer att hända med bygget framöver, måste jag bara följa, kram och ha en skön helg, VIOLAN

Tinnar och torn sa...

Hejsan! Det är så otroligt vackert. Jag önskar SÅ mycket att vi kan få det bara en aningens lika vackert nere vid vår pöl...men det ligger långt bort just nu...Lycka till med huspusslet :o)Kram Petronella

Millas hem sa...

Jättefina höstbilder vid vattnet!
Fanns beskrivningen medskickad?! :D
Kram Camilla

Lallis - liv och leverne sa...

Åh, så vackra bilder!
Ni bor så fint:)
Kram Lallis

Ann-Charlotte sa...

Wow jag gillar verkligen gamla pannmurar..får mig att tänka på kokade mattor med gammal gelésåpa..renare doft får man leta efter. Jätte vackra bilder!!!
Ha en finfin söndag!
Kramisar
Ann-Charlotte

Kullan Pullan sa...

Härligt med sjön så nära. Och vad spännande med huspaket....jultomten är tidig i år.
Kram Paula

Guldkant På Livet sa...

Hallå där, åh så många vackra bilder!! Ha, ha, ja, jag är inte på jakt efter baddräkter men Linda Rosings blogg kan man ju kika in på när man tröttnat på all inredning : ) Du har så vackert hemma och gulliga söner, min farfar hette Hugo, gulligt namn!Bedårande tomt med sjön nedanför!!! Tack för din rara kommentar, vi ses igen! Mari.

Olivia sa...

Hej!
Mysiga kort....
Var bara det jag ville säga!
Kram Olivia