tisdag 3 mars 2009

Inlägg nr 99

Idag har vi haft lite kalas här hemma. Min goa gubbe har fyllt år, för er som då undrar hur mycket kan jag meddela att han blev 39 år idag. Inte för att man kan tro att det är så alla gånger men enligt alla data så är det så. Man kan säga så att han har sitt barnasinne kvar, och så mycket av det att jag ibland brukar skoja och säga att jag är en ensamstående mamma med tre barn. Men när det behövs står han där, med fötterna stadigt på jorden, auktoritär, stark och orubbligt beskyddande de sina. Kladdkaka, varma bär och grädde fick det bli till fikat.
Hörde om en lite undersökning där man frågat barn om vem som är starkast i världen. De vanligaste svaren var pappa och Jesus. Lite att fundera över kanske.
Förra fredagen var snickarna klara med allt de ska göra, nu är det bara målaren kvar och vi kan inte göra mer förrän han är klar, alltså fortfarande pappen kvar på golven och inget mer att visa än.
Ha det bra!
Kram Lillstugans Anna

3 kommentarer:

Martina sa...

Väntar med spänning på hur det blivit! ps. Kakan ser smarrig ut! Gratta den unga mannen!

Kram Martina

Anonym sa...

Grattis Erik!

Kullan Pullan sa...

Härligt snygg kladdis du gjort. Ensamstående med tre barn...fniss! förstår vad du menar. Hälsa den nyblivna 39-åringen grattis och ha en härlig dag.
Kram Paula