torsdag 26 mars 2009

Översiktsbilder

Jag har förstått att det finns en del som blir irriterade på oss bloggare för att vi "bara" visar detaljbilder. Ja visst kan det bli en del närbilder på någon vacker sak men det är ju för att man vill dela med sig av något man tycker är fint. Men nu kommer ett gäng bilder som kan klassas mer som översiktsbilder. Jag vet att det är lite kalt och tomt men vi har fortfarande inte hämtat in våra saker. Allt står på logen i väntan på att packas upp, och snart är jag så van vid att ha det lite avskalat att jag antagligen kommer sälja allt på sommarens planerade loppis här på gården.

Här kommer nu lite översiktsbilder på matplatsen i vardagsrummet. Bordet var jättestort förut men det krympte när det stod på logen för nu ser det så litet ut. Jag funderar på att sälja undan bordet och stolarna men vet inte vad jag ska ha istället än.

Stolsdynorna och kransarna på dörrarna kommer från Precent.

Om jag ska ha bordet och stolarna kvar har jag tänkt måla bordsskivan, ja precis, ni tänkte alldeles rätt, vit ska den bli.

Jag kan även meddela att jag kommit på något sedan det förra inlägget. Det finns visst en hel del funktioner i kameran som bla gör att bilderna blir ljusare och visar en mer rättvis bild gentemot verkligenheten. Ska nu prova om det också fungerar på människor. Visst vore det skoj med en bild på sig själv som för en gångs skull visar verkligenheten.

Ha en bra dag!

Kram Lillstugans Anna

4 kommentarer:

Viola sa...

STOPP! Ine ska du göra dig av med den vackra möbeln, fram med penseln istället....så härligt och ljsut hos dig...hoppas ni haft en bra dag, kram

Kullan Pullan sa...

Vad härligt ljust och fint ni har det, det ser så rent ut. Våra katter kommer just nu in med små leriga tassar och studsar gärna runt i de vita sofforna. det är tur att det är tvättbart.

LantlivsAnette sa...

Ohhh vad vackert...himmel vad fint ni har det !!
Ha det gott
Kraam Anette

Ingalill sa...

Återigen jättefina bilder!! Så ljust och fint!! Ni verkar ha lagt in vita furugolv precis som vi. Åh, vad jag längtar tills vard.rummet blir klart!! Vi har oxå möbler uppe i "ladan" som väntar på att få flytta in..du förstår vad jag menar?? (plus andra möbler som står instuvade i huset och bara är i vägen...)Ha en mysig helg!!