måndag 16 mars 2009

Pojkrum nr1 börjar ta form

I helgen har vi försökt få Edvins rum klart. Han är den som fått stå ut med mest under bygget, den sista månaden har han fått sova på en madrass på golvet i vardagsrummet. Det kändes därför extra skoj att han äntligen skulle få sitt rum klart. Edvin delar inte mammas passion för gamla prylar men har tidigare ändå fått stå ut med att sova i en gammal imperialsäng (Blocketköp), göra läxorna vid ett gammalt skrivbord (loppisfynd) och en hel del annat. Han skulle därför nu slippa allt detta och en tur till Ikea blev därför nödvändigt. Inte för att det var någon större uppoffring för hans mamma.

Passade på att smita upp nu på förmiddagen när han är i skolan och ta några bilder, medan man fortfarande kan urskilja några möbler under alla prylar som med säkerhet kommer att hamna både högt och lågt.

Han är så nöjd så med sitt rum, nu längtar han bara efter att få ställa fram allt sitt lego, vilket inte är lite, allt ihopbyggt förstås.

Såg ni att mamma lyckades få in en gammal sak ändå, den gamla leksandsstolen som fick lite svart färg på sig förut passade in och han har inte sagt nå, än i alla fall, hihi.

Ha en bra vecka!!

Kram Lillstugans Anna

4 kommentarer:

Viola sa...

Förstår att han är stolt över sitt rum...och mina söner har inte alls förståelse för sin moders inredningsstil, hoppas din måndag är bra, kram

Sidsjöbäcken 10 sa...

Åhh...så roligt för din söta pojke att få ett sååå fint rum!

Ha det så bra!
Kram Martina

Tineling sa...

Å vilket fint och lyxigt rum!! Det måste han ju vara väldigt nöjd med...och vad kompisarna ska tycka det är coolt! :) Kram Tina

mig & alice sa...

Heja Edvin.
Hälsa mamma att din rum blev suuuuupersnyggt!! :-)
Tack för idag Anna du goa, det är alltid lika roligt när du kommer, blir inte så mycket gjort men det kan man ju ta, hahaha.

Jag gillar verkligen stilen på Edvins rum, snygga färger och vackra detaljer...den svartmålade leksandsstolen blev bara sååå pricken över i:et!

Puss på dig vännen.
Melinda