torsdag 26 februari 2009

Lite färska bilder

Ja jag vet att ni väntar där ute på fler bilder och här kommer det några i alla fall. Det sista snickrandet tar tid och vi som trodde att det nästan var klart för ett par veckor sedan tycker det tar en faslig tid nu. Vardagsrummet är klart men pappen ligger fortfarande kvar på golvet, övervåningen är inte riktigt klar än så snickarnas skor med tillhörande snickare traskar fortfarande över vårat trägolv i vardagsrummet. Nya lampor fick det bli från Gruvgatan 13, där soffan också kommer ifrån. Kuddar från Nyblom o Kollén köpta på Balders Hage.
Skitiga fönster fortfarande fulla av byggdamm....

...men vem kan hålla sig från att ställa dit en liten blomma??!!

Erik har också fått varit med på ett hörn, ja det är sant faktiskt. En del av vardagsrummet har fått blivit tv-hörna, design Erik, och riktigt bra blev det. Inga sladdar alls, det är det bästa med att bygga nytt, allt kan dras i väggen efter behov. Och nu kan ni se vad det lilla hålet i väggen var till. Inte riktigt klart än, ett litet förnster ska sitta över hålet.

Vi kan vara lite udda och visa vår tv, ingen annan gör ju det på sina bloggar men jag tycker faktiskt inte att den ser så dum ut.

Ha nu en skön avslutning på sportlovet!

Kram Lillstugans Anna

3 kommentarer:

Anonym sa...

en orkidee har jag aldrig vågat mig på att köpa ;)

Jättefint ni får det =)

Viola sa...

SÅ HIMLA FINT NI FÅR DET, SOFFAN OCH LAMPAN SÅ FIAN OCH VILKEN SMART LÖSNING AV PLATTTV:N DU FÅR GE MANNEN EN ELOGE, HOPPAS DIN DAG ÄR BRA, KRAM

Lallis - liv och leverne sa...

Jättefina bilder och mysigt ni har det!:)
kram Lallis