tisdag 26 augusti 2008

What a beautiful morning!

I morse efter vi gått med Edvin till skolbussen gick Hugo och jag en promenad. Det var så skönt och helt utan att jag tänkt på det gick jag och nynnade på "What a beautiful morning", hihi. Sen gick vi hem igen och åt lite frukost och läste nyaste Lantliv. Båda var vi rätt nöjda, jag med min tidning och Hugo med sin favvoleksak!
Kom ihåg tävlingen! 6 dagar kvar nu!

Kram Lillstugans Anna

4 kommentarer:

Millas hem sa...

Hej!
Vilken liten sötis! Ja, han verkar vara helnöjd med tillvaron!
Däremot var inte jag speciellt imponerad av senaste Lantliv, blev till och med lite besviken. Inte mycker där i tilltalade mig denna gången. Men det gör det säkert nästa gång, för den brukar ju alltid ha mysiga reportage och bilder!
Men visst är det mysigt med en "färsk" tidning, som ingen läddrat i! :)
Kram Camilla

Lillstuga sa...

Jag håller faktiskt med dig! Blev lite besviken den här gången! Nästan så kläderna blev mer intresanta än det andra, hihi, och jag som knappt är klädintresserad!

me and alice sa...

Hej Anna!
Mysigt med prommisar... Fast i dag var inte vädret lika lockande. Visst är det härligt när det kommer en ny tidning.
Åh, vad söt han är lilla Hugo!!!
kram Susanne

Hanna i Det stora grå huset sa...

Kanonsöt liten Hugo... Njuuuut!!! :)

Själv så läser jag inte Lantliv, är en en sådan där kärring mot strömmen... Nädå, men känner mig inte vuxen nog för den. :)

Du skrev att du rensat i garderoben, och att mycket var för smått efter 4 månader. jag vet precis hur du känner det, men egentligen är det ingen tid alls. Jag fortsatte att gå ner i säkert 8 månader efter min sista. Och då önskade jag att jag inte skulle tappat så mycket. Nåväl, aldrig är man nöjd. Trist känsla.
Hoppas att DU kan trivas med dig i alla fall!

Ha en fortsatt fin vecka!
Kram Hanna