fredag 22 augusti 2008

Oj vad det finns mycket att välja på...

Badrummet börjar ju bli klart och det är dags att leta fram rätt inredning nu. Och det är ju inte helt lätt. Vi har i alla fall hittat en dusch som vi gillar.Från Svedbergs kommer den.
Sen när det gäller att hitta rätt handfat så var det inte lika lätt. Skulle vilja ha ett gammalt pottskåp med ett litet runt handfat, ungefär ett sånt här...
...med en annan blandare.

Sen vill jag ha en bänkskiva av sten över tvättmaskinen, precis en sådan här...

..av kalksten. Tung, dyr och JÄTTEFIN!!

Och det här var kärlek direkt, vet inte om den kommer att passa in men åhh vad den är fin!!

Mellan allt letande smet Hugo och jag iväg ner på stan och passade på att besöka den nya loppisen, Bergstenska Gården på Engelbrektsgatan, med hem fick ett par gamla örngott följa, blev så fina på kökssoffan.

Lite egentid blev det sedan tillsammans med symaskinen och en kudde med lite rosa detaljer blev till.


De små söta skålarna för ljus kommer från "Precent". Lampkjolen är egentillverkad och foten är ett fynd från Myrorna som blev så fin med lite vit färg.

Så nu är det här inlägget äntligen klart. Tror jag slagit världsrekord i längsta tid det tar att skriva ett inlägg. Börjde kl 11.30 och nu är kl 19.01, det kom lite annat mellan några gånger kan man säga.
Kramar Lillstugans Anna

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vad du är kreativ och va fint du får till det. Såg att du hade ringt. Varit på begravning mm.
Kram Andra Anna

Anna-karin sa...

Toppen bruttan vad fint det blir!! Vi hörs//Anna-karin

Anonym sa...

Det är som hämtat ur en inredningstidning, men det är ert hem, du är så duktig som gör allt själv! Du får komma hem till mig och tipsa mera om badrummet, kollade på inredning, blev lite över budget, får nog avvakta lite med det. Det blir för många utlandsresor att låta bli...Petra