söndag 27 juli 2008

Värmerekord

Värmen slog till och knockade oss totalt! Dagarna har tillbringats i skuggan, längtande efter en liten tillstymmelse till svalkande bris från den tidigare blåsiga sommaren.
Då är det lite skönt med en egen lite strand. 24 grader i vattnet, en svag bris som fläktar skönt och inte en människa i sikte. Grannens brygga är alldeles tom på grannar...
...och man kan strosa runt i sin urblekta (aningen, men bara aningen för trånga) bikini med amningsinlägg i. Tråkigt tycker jag som är så intresserad av badmodet. Ja det intresset är nästan större än inredning. Hade för den här säsongen kollat in en bikini från Panos Emporio......men ni vet hur det är, man väntar för länge och när man äntligen ska beställa är dom slut. Så den gamla får gå ett år till, eller två.
Sola försiktigt och kom ihåg att riklig behåring på allmän badplats inte är populärt!
Kramar Lillstugans Anna

1 kommentar:

Anna-karin sa...

Mäh, det ser ju ut preciiis som mig den där badmodellen mohahahaaaa:) Ni har det så underbart hos er vid vattnet! Vi har äntligen tagit beslut om en pool på gården nästa sommar, inte lika fin utsikt som ni men man kan ju plaska lite iallafall.
Kram //Anna-karin