måndag 21 juli 2008

Från olika planeter

Tänk att det ibland kan vara så svårt att förstå sig på en man. Känns som att jag och Erik kommer från olika planeter. Iallafall från olika världsdelar med tanke på våra klockor, hihi.

Har ett längre tag tänkt på att vi måste göra något åt våran hall och väggen där vi hänger av oss ytterkläder och allt annat som vi inte vet var vi ska göra av i vårat lilla hus. Så efter massor av funderande hade jag till slut ett färdigt koncept. Funderade först på hyllplan och krokar men kom fram till att det skulle se lika rörigt ut som nu. Så med uthus fulla av gamla möbler visste jag att det fanns en gammal garderob där ute någonstans. Ut var jag med tumstocken i högsta hugg och hittade på skåpet och efter lite mätande ser jag att det skulle passa perfekt. Så jag presenterade min idé för Erik och höll tummarna. Men se det gick inte så bra. Så just nu befinner vi oss i ett hus med den här hallen...


...och ett uthus med det här skåpet...


Fortsättning på denna kan tyckas lilla oenighet men som i min lilla mammalediga minivärld upptar en hel del tankar följer framöver.


Men nu till något helt annat. Vårat badrum. Vi har varit utan badrum i en evighet känns det som. Men idag ska kakel-killen komma och fortsätta. Se det blev ju semester och han ville förstås följa med familjen när dom skulle resa bort. Lite dålig stil tyckte vi som har fått låna toalett och dusch inne i stora huset på gården i över 6 veckor nu. Nä då Nicklas, du är väl värd din ledighet,hihi. Så här ser det ut nu.

Nu är det en liten krabat här som vill ha min uppmärksamhet. Ses i morgon.

Kramar Lillstugans Anna

1 kommentar:

Anna-karin sa...

Hej Anna.
Det där skåpet kan han väl inte bara säga nej till?! Mycket förvaring och så får man ju bort prylarna också.
Håller på skåpet ha det gott snart åker vi iväg tralallalaa!
Kram //Anna-karin