onsdag 23 juli 2008

Härliga sommar!

Vilken härlig dag det varit idag och när posten kom blev det nästan som julafton. Jag hade nämligen beställt lite saker från "Elsas hem" (http://www.elsashem.se/showProducts.asp?kat=35) och den snälla posttjejen hade paketet med sig.

Butiken har så mycket fina saker till barn och eftersom vi är bjudna på kalas till två prinsessor nästa vecka passade jag på att köpa så fina presenter och kort.
Det här kortet köpte jag till mig själv. Kunde inte låte bli, förälskelsen i "Mailegs" kaniner sitter fortfarande i. Dom är bara så fina!
På eftermiddagen längtade vi alla efter lite svalka. Med lite att mumsa på traskade vi ner till sjön. Men det var ingen trevlig syn som mötte oss. Dessa sommargäster som helt utan lov, varje sommar, övernattar på våran lilla badplats. Tänkte visa en bild men besparar er det. Så snälla kanadagäss, spana in en annan badplats nästa år! Tips på fågelskrämmor eller annat som kan få dessa skräpiga fåglar att försvinna önskas väldigt gärna!


Vi fick en skön eftermiddag ändå och med några söta gubbar i magen kunde det knappast bli bättre.
Storfiskarn var igång och fem mörtar trängs nu i frysen i väntan på att få möta Maja, mormors katt.

Kram Lillstugans Anna

1 kommentar:

Anna-karin sa...

Hej tjejjen.
Vilka söta barn ni har där på höjen! Gillar skarpt fotot på "sidan". Jaa visst är det underbart väder, synd att jag HATAR att bli svettig! Goa gubbar det där, bäst att passa på innan sommare är över och gubbarna slut.
Have ö nice däj// Anna-karin