tisdag 15 juli 2008

Dag 2 som bloggare

Andra dagen som bloggare. Igår var jag säkert in 5 gånger för att titta om det var någon som skrivit något och Anna-Karin hade förstås skrivit några väldigt vänliga ord. Tack!
Imorgon kommer snickaren och gör klart det sista i sovrummet vilket betyder att jag äntligen kan börja med det roliga, nämligen att pynta.


Fönstret idag men förhoppningsvis inte efter imorgon.

Idag har jag varit ut här hemma i uthusen för att leta efter en lampa till taket i sovrummet. Hade nämligen för mig att jag sett en perfekt lampa där, men som Erik inte direkt gillade, rättare sagt så ogillade han den rätt mycket. Lampan är efter Eriks mormor och morfar och det skulle vara kul om den kom till användning igen. Har i alla fall tagit in den igen och vi får se vad han tycker nu, eller vad jag ska hitta på för att få han att förstå att den skulle vara så fin i sovrummet. Här kommer en bild på lampan.Och här kommer en bild på lampan Erik vill sätta upp.

Imorgon kommer en bild på resultatet.

Kramar Lillstugans Anna

2 kommentarer:

Anna-karin sa...

Hej gumsa!
Jag tycker att det är såå kul att se era manligt kontra kvinnligt inredningstankar.... min gubbe är mest neeeej just nu, nej till det mesta. Han är lite trött på att pumpa in pengar i bygget, jag förstår honom... Men om man redan har de vackra inredningsdetaljerna hemma, bara att börja pynta med.. go for it!
Kram //Anna-karin

Lillstuga sa...

Tack för dina vänliga ord! Det är tur att det här inte är en relationsblogg och kommer så inte heller att bli. Den handlar om inredning, den handlar om inredning, den handlar.... måste upprepa detta för mig själv hela tiden, och det kommer du snart förstå varför. Bilder på våran nya lampa i sovrummet kommer snart.