onsdag 2 september 2009

Ett hål i väggen...

...ett gammalt fönster och lite skir spets. Ja vad kan man sno ihop med dessa ingredienser

Ni som varit med ett tag vet att under tiden vårat hus var under uppbyggnad kantades våran tillvaro av diskussioner och ibland var vi riktigt oense om någon detalj. För det mesta så löste sig allt när Erik insåg att min idé var bäst. Men ibland fick även jag ge mig och Erik gick segrande ur striden. Ett stort dilemma var vart vi skulle sätta tv:n. När man till råga på allt lever med en som ska ha det största och bästa av allt tekniskt så är det ingen liten tv vi pratar om. 50" tv att placera, inte det lättaste fast rummet är 45kvadrat.

Till slut enades vi om att göra en liten tv-hörna i det stora rummet. Alla kablar och sladdar gömdes i väggen och även alla tekniska prylar så som dvd och förstärkare. Det blev endast ett hål i väggen kvar.
Så här såg det ut först.
Nyligen hittade jag ett fönster på Gruvgatan 13 som passade för det lilla hålet perfekt.
Lagomt slitet och med en helt underbar spets från mig & alice blev det inte så tokigt.
Den kassa fotografen har verkligen inte lyckats med varken fånga rätt ljus eller de rätta vinklarna och därmed ges ingen rättvis bild åt det lilla fönstret men ni får använda lite fantasi.
Känns lite som att visa upp en inte allt för attraktiv sida av sitt hem, men vi har en tv och nu får ni se den.
Ha en fortsatt skön dag i blåsten!!
Kram Anna

7 kommentarer:

Anna-karin sa...

Lite Anna och Lite Erik på samma vägg kan man säga ellerhur!!!;)
Snyggt! Kramen

Fransk inredning sa...

Så snyggt,verkligen! Kram Susanne

Anonym sa...

Jättesnyggt! Undrar var du får alla ideér ifrån. Jag hade nog inte kommit på det men å andra sidan e jag inte intresserad heller. Fint blev det ialla fall.
Ha det så bra.
Kramar från ett regnigt Vejbystrand.

Anonym sa...

Hoppas ni är trogna vänner till Radio o TV tjänst i Kiruna nu när det är officiellt att ni är med TV :-) Det blev jättefint med lilla fönstret, kreativt. Kram Petra

Kullan Pullan sa...

Hej på er!
Det är inte lätt det där, att kombinera sitt intresse för inredning med mannens skitfula tv/ljudprylar men du gör det bra. Min är likadan, jag har ingen aning hur stor tv vi har men projektor och filmduk är stort nog för mej. Tänk vad bra om ljudindustrin kunde göra pyttesmå dugliga högtalare med bra surroundljud och som dessutom Är vita eller kanske shabby???
Kram Paula

Nordingården sa...

Nej men gud va bra det lilla fönstret blev där!!! Och det var inte jag som sålde det till dig??

Detta blev en superlösning, gammalt och nytt i harmoni! Mari. ( fd Guldkant på Livet)

linnea-maria sa...

Hej Vilken härlig blogg! Det var ett jättesnyggt sätt att gömma prylarna/sladdarna på. Man vill ju att de ska finnas men inte synas :)
/linnea-maria