måndag 17 augusti 2009

En liten semester

Ja nu har vi varit iväg på en liten semester och laddat våra batterier. Edvin hade turen att få åka på en längre resa, nämligen ända till Thailand. I hela tre veckor har han varit i detta underbara land och haft det skönt. Vi övriga familjemedlemmar fick nöja oss med att åka till Skåne en vecka. Och det är inte fy skam det inte. Blir bara mer och mer förtjust i detta underbara landskap. Vi började med att besöka våra supergoa vänner i Vejbystrand. Eftersom jag vet att ni läster detta så kommer här Ett stort tack för lånet av sängar och lite annat!! Det blev flera utflykter och en tur till Danmark.
Efter några dagar där fortsatte vi ner till Helsingborg och bodde på Marina Plaza. Det har blivit något av en tradition att bo där och avsluta semesterna med årets största bilträff i Vallåkra.

På fredagen hade vi turen att hamna på en rolig marknad mitt i Helsingborg. Det var maträtter, godis och annat smått och gott från olika länder i europa. Så vi åt mat i Grekland, efterrätt i Tyskland, köpte godis i England och tvålar i Frankrike.

Så på söndagen var det åter dags för Vallåkra. Förra året fick ett förstapris följa med hem i bagaget. Skulle det bli pris igen?? För er som inte vet handlar det om ombyggda och stylade nya bilar som tävlar i olika klasser. 1500 bilar och över 20.000 besökare.

I år var det dags för Eriks nya projekt att ställas ut.

Inget pris den här gången men vi kommer tillbaka nästa år igen!!
Det har blivit glest med bloggande ett tag nu men ska bättra mig och det kommer snart en uppdatering på vad som har hänt här hemma under sommaren.
Ha det bra!!
Kram Lillstugans Anna

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!
Det var fint skrivet. Hoppas nu att det blir lite ordning på skrivandet nu när skolan börjat:)
Det är skönt när allt går i vanliga gängor. Stortrivs med mitt nya jobb.
Ha det så bra.
Kram från Vejbystrand.

Anonym sa...

Åh så smarrigt det ser ut med allt godis på bilden. Köpte ni något eller stod ni emot frestelsen? /Petra