måndag 8 juni 2009

Kalas hela helgen

I fredags tog min syster och min bonussyster studenten. Det var verkligen synd att det var så kallt, de var alldeles genomfrysna i sina små klänningar men väldigt söta. Grattis tjejer!
På lördagen var det dags igen för kalas och den här gången var det Anna som tog examen från Högskolan i Falun, hon har slitit i 3,5 år och är nu förskollärare. Grattis!


I söndags var vi hem till några vänner och fick träffa deras fem dagar gamla son Anton. Åh vad han var söt, ja ni kan ju gissa om man blir bäbissugen igen!! hihi

Mellan allt kalasande har jag hunnit med att måla och fixa lite inför loppisen. Kom ihåg att vara med och tävla om krukan designad av Anna-Karin, den är så fin!

Klicka HÄR så kommer ni till tävligen!

Ha en bra vecka!

Kram Lillstugans Anna

4 kommentarer:

Lantlig inspiration sa...

Hej igen!
Och tack för kommentaren :D
Nja jag har för mig att bilden är ifrån ett hemma-hos-repotage i Danmark men visst kunde det lika gärna vara Jeanne d`Arc Living.
Nu gäller det att hålla tummarna i utlottningen!
Må väl.
/Marie

Ann-Charlotte sa...

Så söta dom är tjejerna!
Ha en finfin dag
Kram
Ann-Charlotte

Helena sa...

Hej! Vad roligt att du kommenterade på min blogg så jag hittade hit! Din blogg är ju supermysig, hit kommer jag igen och du hamnar blend mina favvisar så jag inte missar några inlägg! ha en fortsatt bra dag! Ska skrolla ner nu och delta i din tävling! Kram Helena

Guldkant På Livet sa...

Grattis till tjejerna!

Anna-Karins kruka är verkligen läcker och mycket vacker...

Soliga hälsningar till dig! Mari.