söndag 15 februari 2009

Rosor

Höjens lillstuga kommer nu att försvinna in i total radioskugga några dagar. Inte ett pip kommer ni att få höra från oss. Så här är det. Vårat "allrum" (mindre än en skrubb) som fungerat som datarum, Edvins sovrum, kontor, lekrum samt ställa in allt jag inte vet var jag ska göra av-rum kommer snart att vara ett minne blott. Detta lilla rum kommer i fortsättningen att fungera som ett genomgångsrum för att komma ut till utbyggnaden. Detta lilla rum ska få samma golv som utbyggnaden och det innebär att allt måste ut, inklusive datorn. Så det kommer nu att bli tyst från oss tills vi får igång datorn igen.

Jag har funderat på en sak, måste jag byta namn till Höjens Storstuga nu? Fundera på det ni till vi ses igen. Ha det nu så bra och sköt om er!

Avslutar med en bild på den underbara bukett med 10 röda rosor jag fick av min älskling igår.

Kram Lill/Storstugans Anna

4 kommentarer:

Tineling sa...

Å vad härligt att få rosor! Hoppas inte radioskuggan blir fööör långvarig! ;) Kram Tina

Anonym sa...

Hej! Om jag får säga så tycker jag nog att det ska heta Höjens Lillstuga i fortsättningen också, för det är ej så stort som det andra huset och för mej kommer det alltid att vara "lillstugan". Vad han kan din "Älskling". Ha det bra. Kramar från oss i Vejbystrand/Biggan

Anna-karin sa...

Näääh.. byt inte, det är ett välinarbetat bloggnamn nu:))) Jag gjorde bara en kul grejj av det.
Kanse en kopp te i slutet av veckan skulle smaka, jag vill se storstugan irl!
Kraaam//Anna-karin

Emma sa...

Fin bukett =) Rosor är så underbart!!