lördag 24 april 2010

På spåret

Idag på förmiddagen har jag och Anna-Karin varit ute och fotat lite. Lite och lite, det blev drygt 300 bilder. Först styrde vi mot ett gammalt övergivet hus. Brukar inte tycka att det är läskigt men Anna-Karin lyckades skrämma upp mig. Hon pratade om uteliggare och till slut var vi inne på ämnen som prostitution och trafficking. När vi sedan tog oss mod till att kliva upp på den genomruttna verandan så blev det inte bättre av att se att det faktiskt brukar vara någon i huset. På golvet stod en micro och längs ledstången upp till övervåningen satt en sådan där ljusslinga som kändes aningen bordellaktig. Ja gissa om vi fick brottom ut igen, hihi.

Vår färd fortsatte ner till bangården och alla gamla tåg. Det blev en hellyckad fotostund och jag hade världens bästa modell att tillgå. Det blev fler bra bilder och dessa kommer att publiceras när modellen gett sitt godkännande!

Ha en skön helg!!

Kram Anna

söndag 18 april 2010

Födelsedag

I morgon fyller våran lilla prins Hugo 2 år. Jag kan inte förstå var tiden tagit vägen? Idag har släkt och vänner varit här och firat honom. Nu ligger han och sussar gott med sin nya cykel bredvid sängen. Gissa om han var stolt när han skjutsade runt sin kusin Nelly på den.

Ha en bra vecka!!

Kram Anna

lördag 10 april 2010

En lugn stund

Har haft svårt att få tiden att räcka till sedan jag började jobba. Men idag blev det en stund över och jag hann faktiskt med att fota lite. Önskade verkligen att jag hann med att ta mer kort. Älskar min kamera och skulle vilja lära känna den ännu bättre. Mycket av mitt fotointresse har kommit genom bloggen. Och sedan när jag fick möjlighet att se ett proffs jobba har det intresset växt ännu mer.

Idag kommer det ett par bilder från hallen på plan 2. Kan inte få nog av dessa tomma ramar. Hittade ett par till på loppis härom dagen. Kan liksom inte stå emot dem.

Ha nu en fortsatt skön helg!!

Kram Anna

onsdag 7 april 2010

Tävling!!!

Vill bara passa på att SKRIKA ut till alla där ute att gå in på Norrgårdens blogg och var med och tävla om dessa helt underbara sängkläder!! Jag har pillat och känt och gosat med dem i verkligheten och kan säga att de är verkligen så ljuvliga som alla säger!! Passa också på att kika på allt annat fint som finns på Norrgården, bästa butiken i stan!

Klicka på bilden så kommer du dit!! Lycka till!!

Kram Anna

torsdag 1 april 2010

Glad påsk

Vill bara önska Er alla en Glad Påsk!!

Kram Anna