torsdag 26 februari 2009

Lite färska bilder

Ja jag vet att ni väntar där ute på fler bilder och här kommer det några i alla fall. Det sista snickrandet tar tid och vi som trodde att det nästan var klart för ett par veckor sedan tycker det tar en faslig tid nu. Vardagsrummet är klart men pappen ligger fortfarande kvar på golvet, övervåningen är inte riktigt klar än så snickarnas skor med tillhörande snickare traskar fortfarande över vårat trägolv i vardagsrummet. Nya lampor fick det bli från Gruvgatan 13, där soffan också kommer ifrån. Kuddar från Nyblom o Kollén köpta på Balders Hage.
Skitiga fönster fortfarande fulla av byggdamm....

...men vem kan hålla sig från att ställa dit en liten blomma??!!

Erik har också fått varit med på ett hörn, ja det är sant faktiskt. En del av vardagsrummet har fått blivit tv-hörna, design Erik, och riktigt bra blev det. Inga sladdar alls, det är det bästa med att bygga nytt, allt kan dras i väggen efter behov. Och nu kan ni se vad det lilla hålet i väggen var till. Inte riktigt klart än, ett litet förnster ska sitta över hålet.

Vi kan vara lite udda och visa vår tv, ingen annan gör ju det på sina bloggar men jag tycker faktiskt inte att den ser så dum ut.

Ha nu en skön avslutning på sportlovet!

Kram Lillstugans Anna

måndag 23 februari 2009

Och då var det en tävling igen!

Den här gången har ni chansen att vinna en massa underbara saker inne hos alla vår Violan.
Hon har en underbar blogg, där hon delar med sig av sin vardag, sitt hem och framför allt alla vackra saker hon fyndar på loppisar och auktioner. Hon har också en butik, Romantiska ting, där finns det alltid vackra saker, och några har fått komma till Höjen.

Kram Lillstugans Anna

Tävling igen!

En ny tävling finns här för er som vill vara med i utlottningen av de här underbara sakerna. För att delta går du in på Hannas blogg "Det stora grå huset".
Priserna kommer från butiken IDeÁ som ligger i Borlänge.

Kram Lillstugans Anna

fredag 20 februari 2009

Tävling!

Här kommer lite reklam för en tävling hos Alvas hus! Vinnaren får den här underbara ljusstaken!
Lycka till!

torsdag 19 februari 2009

Något nytt

Lite nya saker har det förstås blivit. Jag menar, vem sjutton skulle kunna hålla sig när man får ett nytt stort vardagsrum på närmare 45 kvadrat.

Inget mer har jag att visa för den här gången men nu är det inte långt kvar.

Kram Lillstugans Anna

söndag 15 februari 2009

Rosor

Höjens lillstuga kommer nu att försvinna in i total radioskugga några dagar. Inte ett pip kommer ni att få höra från oss. Så här är det. Vårat "allrum" (mindre än en skrubb) som fungerat som datarum, Edvins sovrum, kontor, lekrum samt ställa in allt jag inte vet var jag ska göra av-rum kommer snart att vara ett minne blott. Detta lilla rum kommer i fortsättningen att fungera som ett genomgångsrum för att komma ut till utbyggnaden. Detta lilla rum ska få samma golv som utbyggnaden och det innebär att allt måste ut, inklusive datorn. Så det kommer nu att bli tyst från oss tills vi får igång datorn igen.

Jag har funderat på en sak, måste jag byta namn till Höjens Storstuga nu? Fundera på det ni till vi ses igen. Ha det nu så bra och sköt om er!

Avslutar med en bild på den underbara bukett med 10 röda rosor jag fick av min älskling igår.

Kram Lill/Storstugans Anna

fredag 13 februari 2009

Alla hjärtans dag

Vi vill önska alla en riktigt bra alla hjärtans dag.

Ta hand om dina nära och kära. Skäm bort dem med lite god choklad.
Tala om för dem hur mycket de betyder och hur värdefulla de är.

Tala om för dem hur mycket du älskar dem!

Kram Lillstugans Anna

torsdag 12 februari 2009

Kusin vitamin...

...ta alla baciller och far till Wien! Eller hur var det nu??

Vi har verkligen haft otur den här vintern. Först influensan och sedan magsjuka, vi som aldrig är sjuka. Men nu får det vara nog med baciller för ett tag.
Med bygget går det bra. Men inga fler bilder kommer förrän allt är klart. Ni som hängt med länge här vet ju att jag är lite emot att visa ett halvfärdigt resultat. Ni har fått hänga med tillräckligt länge men nu får ni ha lite tålamod.
Idag ska vi försöka komma ut en stund och få lite luft. Solen skiner och det ser så skönt ut. Lite takdropp hade inte varit helt fel.
Min hjärna verkar inte vara i form än för det blir liksom bara svammel här men det kanske inte är så stor skillnad mot annars. Undrar om man kan få en överdos av C-vitamin?

Ha nu en skön vinterdag!

Kram Lillstugans Anna

måndag 9 februari 2009

Utmaning

Det har trillat in en utmaning till våran blogg. Det är Anna-Karin, den lilla rackaren som vill att vi ska visa den 6:e bilden i den 6:e mappen.

Den mappen heter dop Hugo. På bilden ser ni min lillasyster och min bonussyster. Två underbara tjejer som nu har turen att få dyka upp här bland massa byggbilder och annat krimskrams som annars visas här.
Puss och kram på er tjejer!

Gonattkramar Lillstugans Anna

fredag 6 februari 2009

Ett gäng bilder

Här får ni nu få se några minutfärska bilder på ett målat men fortfarande väldigt ostädat vardagsrum.

Här kommer en bild på ett mystiskt hål i väggen. Nej, nå katt har vi inte skaffat. Nu får ni allt ta och gissa vad det kan vara får hål i väggen!! Titta på första bilden igen så kanske ni kan räkna ut vad det är.

Ha nu en riktigt skön helg allesammans!!

Kram Lillstugans Anna

onsdag 4 februari 2009

Slutklämmen

Ja nu kan vi faktiskt se ett slut på allt byggande. Vi räknar med att kunna flytta in i slutet på nästa vecka. Ja i alla fall i vardagsrummet. På övervåningen har vi inte kommit lika långt. Målar-Janne Håller på att måla väggar, tak, lister och socklar. Snickar-Micke och Snickar-Tomas spikar, sågar och hammrar det sista, just nu är de iväg och kollar på en dörr till skrubben under trappen. Snickare, målare och elektriker har gjort ett kanonjobb och det kommer bli så tomt här när de är klara. De har liksom nästan blivit mina "kompisar". Varje eftermiddag brukar jag och barnen gå ut till dem med kaffe och lite gott fikabröd. Nu när det är öppet mellan "gamla" delen och "nya" delen kan jag prata med dem precis när jag vill. Ja jag måste nästan hitta på nå mer de ska göra så jag får behålla dem här lite till. Hahaha, undrar vad Erik tycker om det, det är ju inte helt gratis att ha dem här??!! Är det lite mammaledighetssyndrom igen??

Här kommer i alla fall från mig, en underbar bukett tulpaner, till mina nya "kompisar".

Foto: Aftonbladet


Kram Lillstugans Anna